Články Sedmá soutěž letošní THL se konala ve Strmilově

Sedmá soutěž letošní THL se konala ve Strmilově

Krásného slunečného dne 20.7.2019 se konala soutěž „O pohár starosty města Strmilov“ již tradičně od 11h. Do soutěže se řádně přihlásilo 24 týmů mužů a 11 týmů žen.  O regulérnost se starali rozhodčí Jiří Šustr, František Doležal, Jiří Čihák a u kádě domácí Jan Paulus. Časomíru zajišťovali domácí, stejně jako celou ligu.

První odstartovalo domácí družstvo a časem 18,89s získali první bod do celkového hodnocení. Nejrychlejší útok předvedlo, stejně jako v předchozích dvou kolech, družstvo Krotějov Sport 16,99s. Na rychlejším pravém proudu byl úžasný čas 16,03s a tím získal Jan Kučera ocenění nejrychlejšího proudaře.  O velké překvapení se postaralo družstvo Skrýchova u Malšic, kdy jim čas 17,35s zajistil druhé místo. Třetí skončily Jaronice s časem 17,48s. Pod 18 vteřin dokončila družstva Zdislavic, Dobronic, Drunče a Chotěmic. Body brala ještě družstva z Kamenice nad Lipou, Markvarce, Stoklasné Lhoty, Rybovy Lhoty, Zdešova, Českého Rudolce a Řepče. Družstva Šipounu, Bohdalína, Žďáru a Milenovic bohužel svůj pokus nedokončila.

10 bodů za první místo si letos již podruhé připsaly ženy z Chrbonína za výkon 18,23s. O dvě setiny pomalejší útok převedl průběžný lídr Bezděčín.  Tým ze Slap bral třetí místo za čas 18,56s. Na 4. až 7. místě skončily týmy Zhoře u Tábora, Chválkova, Zdešova a Chotěmic. Neúspěchem skončily týmy Dvorců A a Ústrašic. Nejrychlejší proudařkou a vyhlídkový let získala pravá proudařka z Chotěmic, Kateřina Škrdletová. 

Pohár za finále si odvezl tým z Jaronic za čas 14,90s. Zdislavice byly druhé s časem 14,93s a vítěz základního kola Krotějov Sport uzavřel posledním dokončeným útokem finále. 

Před vyhlášením se muselo chviličku čekat na pana starostu, než se vrátí z jiné souběžné akce, ale i tak se vše stihlo do předepsaných třiceti minut. Týmy dostaly spoustu hodnotných cen a mohly se rozjet domů a soustředit se na další závod v Krátošicích. Celou soutěž doprovázel DJ Peltone.

Datum vytvoření: 5.10.2019 11:04

Táborská hasičská liga 2024